Sunday, November 15, 2009

Al Fatihah - Sedekahkan Pada Nenekku


Salam semua visitor .. aku nk amik kesempatan untuk minta maaf sebab tak update blog aku beberapa hari, kerana nenek aku meninggal dunia pada minggu lepas.

Kesempatan ini juga, aku dengan rendah dirinya ingin meminta jasa baik kepada anda semua untuk sedekahkan Al-Fatihah kepada nenek aku yang telah meninggal dunia pada minggu lepas.. Al-Fatihah

Terima kasih..

Monday, November 9, 2009

Pembunuh Senyap


Ini adalah senjata kuno yang amat berkesan, kerana ia memberi impak yang amat besar dengan membunuh musuh secara senyap dalam jarak yang dekat.

Buat masa ini, Malaysia masih belum menggunakan senjata ini sebagai senjata untuk bertempur jarak dekat. Tetapi Indonesia telah menggunakannya bagi pasukan elitnya. Mungkin suatu hari nanti Malaysia akan menggunakannya kerana potensi membunuh senjata ini amat tepat. Hanya diletakkan racun..

Tarik nafas, halakan pada tengkuk musuh fuuhhh.. Nah!! kau dari muka bumi ini.. hahaha.. very accurate

Sunday, November 8, 2009

Senjata Membunuh




M 4 Carbine

Jeng jeng jeng.. Kalau korang nak tau ni lah senjata yang personal untuk tentera Malaysia sekarang, M 4 Carbine. Sebelum ni pakai AUG styer. Tapi sudah tukar la sekarang.. haha.. bisnes matter la ni. ape-ape jela.

Cite sikit pasal senjata ni...

Data Teknik

Dari: USA
Pembuat : Colt Defense
Diperkenalkan: 1941
Berat: 2.7kg kosong
Panjang: 838mm
Panjang Laras: 368mm
Kuasa: Kuasa Gas
Kuasa Tembakan: 700-950 butir/min
Kawasan berkesan: 300m
Jarak max: 800m

Senang je guna senjata ni.. simple banget..

p.s: tak leh cite banyak-banyak.. RAHSIA

Target 10?



Target 10 akaun Pakcik G la.. Ya!! itu lah target sampai bulan Mac 2010.. Aku akan siapkan sampai sebelum bulan Mac tahun depan.. ha ha.. baru meletup income.. kebabooomm!! $$$. Kalau 1 akaun jana 100usd sebulan kalau sepuluh? hmm.. 1000usd ok la, untuk pasif income.. Duk depan pc je dapat wit.. sanchezz

Bagi pengetahuan korang sume, sape yang dah ada akaun Google adsense, kalau nak buat AFD, aku boleh tolong buatkan dengan bayaran rm10 jer.. murah je giteww

category: money program

Money Freedom and Live Freedom



Aku nak bagitau kepada korang sume pasal pendirian aku, kehidupan macamana yang aku suka.
Aku hanya insan biasa yang sederhana tidak suka pada pekerjaaan yang di control oleh boss dan di control oleh sesiapa saje. Bagi aku, hidup biarlah sederhana dan hutang tiada (hutang aku masih banyak lagi) hehe..

Aku pun dalam proses bayar hutang sume dan bebas sumenya lepas ni.. masa tu lah aku akan rasa seperti burung yang terlepas dari sangkar tuannya.. fuhh.. tak sabar aku nak tunggu saat tu.

Yang pasti aku akan duduk di pulau yang aku suka tanpa gangguan dari sesiapa pun.. Aku akan happy se happynye selepas tu.

Mungkin dalam tahun depan dapat 1juta boleh lah buat camtu.. itu la dalam doa aku selepas tiap2 kali sembahyang.. Amin

category : ambition

Saturday, November 7, 2009

JACKASS

Haha.. saje je aku letak tajuk camtu.. Ari ni aku banyak buka cite pasal artis Malaysia. Tengok dorg kebanyakan tak tutup aurat pastu bangga plak tu.. mangkai btul.. wargh! wargh! wagrh! Nak kata tak tau.. mustahil, nak kata tak tau apa hukum dia tak pakai tudung.. dah memang HARAM la. Hukuman dia pun memang hebat la kt akhirat nanti. Mungkin dorg ni boleh tahan mental dan fizikal masa kt akhirat nanti. Hidup di dunia ni terlampau sekejap, bayangkan 1hari di akhirat sama dengan 1000 hari di dunia. Jadi apelah gunanya kita selalu mendahulukan urusan dunia.

Kepada yang baca artikel ni, kalau marah kt aku pun takpe.. sebab aku cuba ingatkan pada diri aku, kengkawan aku dan yang baca artikel ni... supaya tak jadi JACKASS!!


Oh! Malaysia ku

Kali ini saya nak bagitau sikit yang saya akan membuat blog baru saya yang menggunakan [dot] com. Sebelum ni saya memang ada banyak blog-blog yang menggunakan blogspot. lebih kurang 30 blog lah. Tapi semua tu dalam english, sbb nak jana duit lebih sikit. Blog-blog saya tu masih wujud dan masih beroperasi seperti biasa. Blog yang menggunakan [dot] com atau webhosting berbayar pun ada, tapi satu je setakat ini TanyaLelaki.com .

Berbalik pada blog baru yang saya akan bina ni, pada mulanya saya nak buat pasal Negeri Pahang, tapi selepas berfikir beberapa hari, mungkin saya akan buat pasal malaysia. Disebabkan Target lebih untuk market antarabangsa, jadi saya bertukar rasanya kepada pasal Negara Malaysia. Kali ini saya akan menggunakan aplikasi Wordpress untuk merelisasikan impian saya ini.

Blog ini akan beroperasi dalam masa 2 minggu lagi. URL nya tidak boleh bagi lagi, takut orang beli sebelum saya. hehe.

Sebelum saya terlupa, saya juga ada buat service untuk mengajar bagaimana membuat blog menggunakan apliksai JOOMLA. Boleh contact saya kalau berminat.

Friday, November 6, 2009

Rahsia Bagi Otak Berjalan Lancar

Simple gak ni.. Kalau nak bagi otak jalan lancar. Jawapan dia sembahyang!

Kenapa sembahyang pulak?

Jawapan: Orang Yahudi dah kaji benda ni, cuma kita je tak kaji.. Dengan bersembahyang, kita mesti sujud. disebabkan sujud, dahi kita tertekan ke atas lantai.. jadi bahagian tu bila ditekan akan melancarkan perjalanan darah ke otak, secara tak langsung otak kita akan jadi lancar & brilliant.

Kalau tak caye, pergi research sendiri.. last-last, jawapan dia ni jugak..

category: tiny article

Thursday, November 5, 2009

Antivirus - Kaspersky License Key


  • Tiada Antivirus yang selamat untuk komputer anda?
  • Menggunakan Antivirus Pirate
  • Komputer sering diganggu virus walaupun masih berlindungkan Antivirus?
  • Menggunakan Antivirus Free Trial?
  • Inginkan keselamatan komputer dari serangan Virus,Adware, Malware dari Thumbdrive,CD,DVD atau Internet?

Mempersembahkan Kaspersky License Key 2009/2010 Original

Ya!! Original

Lesen Kaspersky 2009/2010 yang sah untuk 1 tahun

Mengapa anda perlu pakai antivirus yang Free Trial dan tidak berkesan sedangkan anda boleh dapatkan yang hebat dengan harga RM25?

Untuk Pengetahuan anda, Antivirus Kaspersky adalah antivirus ranking yang ke2 terbaik dalam dunia.

Mengapa anda perlukan Kaspersky?

  • Menjaga keselamatan File, email, laman web dan file yang didownload secara real time
  • Kaspersky License Key kini dijual dengan harga yang murah dan berpatutan. Anda cuma download installer karspersky Antivirus 2009/2010 dan kami akan hantar License key anda yang valid melalui email/sms.

Harga License key Kaspersky Anti Virus RM25

Kegunaan biasa untuk komputer anda. Dapat mengesan virus yang datang dari sumber luar seperti thumbdrive, CD, DVD atau hardware.

Harga License key internet security RM 35

Kegunaan biasa untuk komputer anda dan tambahan keselamatan untuk kegunaan internet. Antara fungsi ialah dapat mengesan malware,spyware dan virus. Terdapat fungsi yang menyekat secara auto jika user ke laman web bahaya (porno/hack) sesuai untuk PC kanak-kanak.

License key ini adalah sah dan bukan cetak rompak! ia datang dari syarikat Kaspersky sendiri dan saya bertindak sebagai agen sahaja. Berminat? Ikut step dibawah untuk membuat pembelian :

1. Download Installer dari website dibawah

KIS http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions?downlink=206910889

KAV http://www.kaspersky.com/kav_latest_versions?downlink=206910890

2. Uninstall Antivirus lama yang ada dalam komputer terlebih dahulu

3. Install Kaspersky menggunakan installer yang baru didownload tadi

4. Buat tempahan Lesen Antivirus original

5. Lesen akan diterima melalui phone/email. Tindakan seterusnya, masukkan key yang sah.


Untuk tempahan YM : Wanbili


Bruce Lee

Saje je saya nak upload gambar ikon kungfu yang ulung ni. Saya masa kecik dulu memang fanatik tahap extreme pasal Bruce Lee. I Luv Bruce Lee!! hoho

Adsense For Domain (AFD)



Kali ini saya akan menceritakan secara ringkas dan padat berkenaan AFD. Apa itu AFD? Anda boleh tengok kat sini (copy paste di browser anda dan search) ---> www.credit-card-business.co.cc . Kalau anda dah tengok, itulah AFD. Iklan je semua.

Jadi apa yang kita dapat dengan AFD? ia memberi duit kepada kita apabila iklan keluar di website kita, walaupun pelawat tidak klik. Ia dipanggil impression. Cuma jana wang dengan impression.

Tapi kenapa saya suruh copy paste ye? kenapa tak bagi link je terus klik kat situ kan.. Adalah sebabnya.

Kepada yang ingin belajar berkenaan AFD dengan lebih lanjut, bolehlah berhubung dengan saya.

Senang banget :)


Tuesday, November 3, 2009

Teknik Simple Untuk Berjaya Dalam hidup

Hmm.. kalau tengok tajuk macam simple je bunyi ye.. Tapi, memang simple pun. Apa yang perlu anda buat adalah:

Lakukan untuk akhirat dahulu - automatic dunia akan ikut!

Anda faham? kalau tak faham, anda kena renungkan pepatah ini seharian sampai anda tertidur.

it is very simple and straight forward.. peace your mind

category: tiny articles

Saturday, October 31, 2009

Ninja Assassin 2009



Raizo (Rain) is one of the deadliest assassins in the world. Taken from the streets as a child, he was transformed into a trained killer by the Ozunu Clan, a secret society whose very existence is considered a myth. But haunted by the merciless execution of his friend by the Clan, Raizo breaks free from themand vanishes. Now he waits, preparing to exact his revenge. In Berlin, Europol agent Mika Coretti (Naomie Harris) has stumbled upon a money trail linking several political murders to an underground network of untraceable assassins from the Far East. Defying the orders of her superior, Ryan Maslow (Ben Miles), Mika digs into top secret agency files to learn the truth behind the murders. Her investigation makes her a target, and the Ozunu Clan sends a team of killers, led by the lethal Takeshi (Rick Yune), to silence her forever. Raizo saves Mika from her attackers, but he knows that the Clan will not rest until they are both eliminated. Now, entangled in a deadly game of cat and mouse through the streets of Europe, Raizo and Mika must trust one another if they hope to surviveand finally bring down the elusive Ozunu Clan.
View less
Genre:Action and Adventure
Director:James McTeigue
Cast:Rain, Naomie Harris, Ben Miles, Sho Kosugi, Rick Yune, Mika Coretti

Ninja Assassin soundtrack



Here the spirit of Ninja Assassin soundtrack

Ninja Assassin

Follow me and make money.. not kill somebody

Monday, October 19, 2009

Income Teknik Ninja Hitam

income akaun 1 dalam masa 2 hari

Mulakan Teknik Ninja Hitam

saya ingin mengingatkan anda sekali lagi, teknik ini bukan untuk semua orang. jika anda hendak teruskan, itu terpulang pada anda. teknik ni saya bahagikan kepada 2 cara.

cara A
belajar dengan saya secara PC Tutorial

cara B
upah saya. saya buat semua, anda cuma perlu sediakan duit sahaja.

keputusan: duit akan terjun dalam akaun google adsense anda dalam masa 30min


Ninja Hitam Form

Name:




Email Address:




Phone No:




YM/Skype ID:




Paste Payment Information









Free email forms

Buka akaun adsense dahulu

kepada terjumpa blog ini, anda mungkin bernasib baik, atau tidak bernasib baik. anda bernasib baik jika anda tahu menggunakan teknik ninja hitam untuk menjana pendapatan di internet. anda tidak bernasib baik jika anda rasa sukar dan tidak dapat menjana duit di internet. untuk maklumat anda, saya tidak akan promosikan cara ini kerana teknik ini bukan untuk semua orang.

apa-apa pun, sebelum menggunakan teknik ni, anda perlu membuka akaun dengan google adsense. buka akaun mungkin senang dan mungkin susah. tapi kalau anda ikut cara saya ni, 99% anda boleh berjaya membuka akaun google adsense. cara adalah seperti berikut:


cara A
1. buat blog atau vblog
2.tulis artikel dalam bahasa inggeris setiap hari selama seminggu.
3.apply akaun adsense

cara B
upah saya buat

peringatan: untuk meneruskan teknik ninja hitam, sekurang-kurangnya anda sudah biasa dengan blog sekurang-kurangnya 3 bulan