Friday, November 6, 2009

Rahsia Bagi Otak Berjalan Lancar

Simple gak ni.. Kalau nak bagi otak jalan lancar. Jawapan dia sembahyang!

Kenapa sembahyang pulak?

Jawapan: Orang Yahudi dah kaji benda ni, cuma kita je tak kaji.. Dengan bersembahyang, kita mesti sujud. disebabkan sujud, dahi kita tertekan ke atas lantai.. jadi bahagian tu bila ditekan akan melancarkan perjalanan darah ke otak, secara tak langsung otak kita akan jadi lancar & brilliant.

Kalau tak caye, pergi research sendiri.. last-last, jawapan dia ni jugak..

category: tiny article

No comments:

Post a Comment