Thursday, November 5, 2009

Adsense For Domain (AFD)



Kali ini saya akan menceritakan secara ringkas dan padat berkenaan AFD. Apa itu AFD? Anda boleh tengok kat sini (copy paste di browser anda dan search) ---> www.credit-card-business.co.cc . Kalau anda dah tengok, itulah AFD. Iklan je semua.

Jadi apa yang kita dapat dengan AFD? ia memberi duit kepada kita apabila iklan keluar di website kita, walaupun pelawat tidak klik. Ia dipanggil impression. Cuma jana wang dengan impression.

Tapi kenapa saya suruh copy paste ye? kenapa tak bagi link je terus klik kat situ kan.. Adalah sebabnya.

Kepada yang ingin belajar berkenaan AFD dengan lebih lanjut, bolehlah berhubung dengan saya.

Senang banget :)


No comments:

Post a Comment